Zora 26.03.2024 22:05 Zobraziť v diskusii

Re: Zemský kríž Českého kráľovstva na výstave v Drážďanoch

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud

26.3.24

Česká republika:

Vláda premiéra Petra Fialy (ODS) ve spolupráci s prezidentem Petrem Pavlem nechala odvézt do sousedního Německa zlatý korunovační kříž Karla IV., a to v souvislosti s výročím okupace Československa nacistickými vojsky.

Uvedl to v nejnovějším vysílání iniciativy Národní proud, která usiluje o zrušení systému politických stran, její hlavní představitel, publicista Václav Hrabák.

Video ještě ZDE

Zdroj: https://www.iportal24.cz/featured/nejcennejsi-cast-korunovacnich-klenotu-v-nemecku-zaprodali-nasi-zemi-kritizuje-narodni-proud/

Zprávu vložil/a Mika

--

Komentáre:

Krásná dezinformace (6Xc | 26.03.24 20:11)

Klenoty tam nebyly "odvezeny", ale zapůjčeny na výstavu a majitelem klenotů a organizátorem zapůjčení není stát, ale církev.

Jedno slovo nic nemění na faktu... (Mika | 26.03.24 21:26)

...že zlatý korunovační kříž Karla IV se momentálně nachází v Německu, kde z principu nemá co dělat a navíc u příležitosti tragického výročí okupace naší země fašistickým Německem.

Srovnání - Francie zapůjčí na půl roku své královské klenoty do Německa u příležitosti téže samé okupace. To je naprostý absurd a ne dezinfo, jak vy píšete.

--

doplnené komentáre:

Neomluvitelná drzost vlády Petra Fialy dostoupila vrcholu (Olafson | 26.03.24 22:12)

Tento zlatý korunovační kříž by tak jako královská koruna neměli vůbec opouštět Pražský hrad, natož Českou republiku.

---

Jde skutečně o vlastizradu mimořádného dopadu na celou zemi., z hlediska duchovního odkazu Karla IV. Hlavním záměrem organizátorů akce je oslabit spiirtuální proud a energiii, která je spojena s tímto národním pokladem.Nechci raději konkretizovat, co vše lze s takovým artefaktem provádět za černomagické operace, protože tomuto tématu nerozumí většina čtenářů zdejšího webu. Tímto počinem ohlašuji počátek konce vlády Petra Fialy! Nebude jim projeveno žádné milosrdenství a ničím tento zločin nelze omluvit. Datum zahájení výstavy je jednoznačným ukazatelem cíle organizované satanistické akce, v souvislosti s nedávnými událostmi v Moskvě.

A neexistuje nějaká klatba? Ten kdo si takto hraje se symbolem Čech, skončí spětně (F&T | 27.03.24 07:58)

Heydrich si také hrál s korunovačníma klenotama a dopadl velice špatně. https://www.irozhlas.cz/veda-technologie/historie/korunovacni-klenoty-2023-zajimavosti-svatovaclavska-koruna-karel-iv_2301101859_ako

Cituji: "Svatováclavskou korunu podle legendy obestírá temná kletba. Ten, kdo si ji nasadí na hlavu neoprávněně, do roka zemře." - do Německa na oslavu protektorátu a okupace to tahat mohou.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.