Lin 02.04.2024 20:15 Zobraziť v diskusii

Re: Zemský kríž Českého kráľovstva na výstave v Drážďanoch

ad český korunovační kříž (jinak také ostatkový)

Mám prosbu, jelikož jsem v českých médiích nenašla o této "akci" ani zmínku.

Chci se zeptat, zda někdo nemá trochu víc informací - zda někde byly. Zdá se mi to jako velmi dobře utajená akce - a vzhledem k okolnostem akce s okultním přesahem. S cílem převzít kontrolu nad českou kotlinou.

Ten kříž totiž není nějaký lecjaký a není to jen tím, že je korunovační - nevyčíslitelné hodnoty. Je totiž úplně jediný v celé Evropě a vypadá to, že na celém světě. Jeho cennost pro českou zemi spočívá také v ochranné duchovní funkci - tak, jak to zamýšlel císař Karel IV a proto nechal přesně takto kříž vyrobit. V kříži jsou vložené čtyři vzácné relikvie z Kristova života (tuším, že 4, opravte mne, kdyby ne). Takže duchovní význam se pro Čechy vyrovná třeba síle Kopí osudu. Je to nejvzácnější a nejsilnější relikvie z korunovačních klenotů - ani Koruna takový nemá.

Relikvie takovéhoto významu a hodnoty nikdy neměla opustit českou zemi. A já se marně ptám, kdo k tomu svolil. Přece to neleží na jednom člověku a nějaký bezvýznamný PePa nebo fialové neštěstí si to nemohli rozhodnout sami. Protože - klíče od úschovy mají:

prezident republiky, předseda vlády, arcibiskup pražský, předseda Poslanecké sněmovny, předseda Senátu, děkan Metropolitní kapituly u sv. Víta a primátor hlavního města Prahy.

Takže museli být u odemčení trezoru a nemohou se tedy vymlouvat, že o ničem nevěděli!

A to, že je okolo této "akce" ticho jak v hrobě, jde o velmi důležitý počin na oslabení naší země.

Prosím - co o tom kdo víte víc?

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.