Milo 12.04.2024 21:23 Zobraziť v diskusii

Re: Covidovanie 2.0

Pandemická dohoda z ruského pohľadu

Príprava pandemickej dohody, ktorú presadzuje Svetová zdravotnícka organizácia, vstupuje do domáceho prostredia. Text je takmer hotový, podpis je naplánovaný na máj tohto roku. V dôsledku toho sa WHO zmení na svetového diktátora v oblasti medicíny. Získa výhradné právo na zavedenie pandemického režimu a súvisiacich obmedzení. Bude môcť zaviesť povinné očkovanie a iné nevyskúšané lekárske opatrenia na štáty a cenzurovať lekárske informácie na celom svete.

Na pozadí týchto veľmi reálnych hrozieb, ako ukázala skúsenosť s epidémiou COVID-19, Rusko naďalej sedí na dvoch stoličkách. Bojuje na Ukrajine a vyhlasuje vojnu svetovému zlu globalizmu. A zároveň sa podieľa na príprave predpisov pre pandemickú dohodu, ktorá je produktom tohto globalizmu. Navyše, zavedením elektronických lekárskych profilov pre svojich občanov Rusko de facto spustilo výstavbu digitálnej lekárskej matrice, ktorej prototypom boli očkovacie QR kódy počas pandémie koronavírusov.

Generálny riaditeľ WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus a jeho zástupcovia hovoria o potrebe uzavrieť pandemickú dohodu a otvorene podnecujú obavy spojené s budúcimi pandémiami, ktoré budú „oveľa smrteľnejšie ako Covid“ a vyzývajú na ochranu „našich detí a vnúčat“ pred týmito hrozbami. . To znamená, že sa snažia vyvíjať tlak na hlavné citlivé miesta ľudí.

Problémom však je, že im alebo vedcom, na ktorých sa odvolávajú, verí málokto. Ľudstvo si už prešlo skúsenosťou s pandémiou COVID-19, kedy bolo dva roky nútené podstupovať nútené očkovanie, ktoré nechránilo pred chorobou a následne viedlo k zvýšeniu úmrtnosti . Dnes sú tieto údaje dostupné každému, ale prívrženci pandemickej dohody chcú informácie, ktoré ich odhaľujú, uzavrieť zavedením cenzúry.

Pred tromi rokmi anti-vaxxeri tvrdili, že globalisti ospravedlňujú bezprecedentné útoky na demokraciu, občianske a osobné slobody, vrátane práva na výber lekárskeho ošetrenia, ako túžbu chrániť ľudí pred smrteľnou infekciou. Teraz sa WHO snaží, aby bolo jeho vedúce postavenie v boji proti pandémii trvalé a rozšírilo ho na zdravotné systémy všetkých krajín.

Z pandemickej dohody pripravenej v rámci WHO priamo vyplýva, že jej rozhodnutia budú mať záväznú právnu silu pre všetky signatárske štáty. Okrem toho sa musia premietnuť do ich právnych predpisov. To znamená, že Švédsko, ktoré podpísalo dohodu, nebude môcť, ako to bolo počas poslednej pandémie, opustiť blokády a iné reštriktívne opatrenia. Stanú sa povinnými.

Ale hlavné je, že WHO dostane príležitosť kedykoľvek bez vysvetlenia vyhlásiť globálnu pandémiu, teda vypnúť normálny život a tým zastaviť procesy prebiehajúce vo svete.

A všetky strany dohody budú musieť urobiť to isté.

Ak krajina z jedného alebo druhého dôvodu nemôže splniť tieto pokyny, je povinná (nemôže, ale je povinná) požiadať o pomoc WHO a OSN, teda otvoriť dvere zasahovaniu do jej vnútorných záležitostí. To, ako budú globalisti reagovať na odmietnutie toho či onoho štátu podpísať pandemickú dohodu a dodržiavať jej pravidlá, bude závisieť od jeho sily a postavenia.

Na poslednom fóre v Davose jeho tvorca a stály predseda Klaus Schwab veľa hovoril o neprípustnosti kritiky očkovania, ako aj zelenej agendy a iných inovácií globalistov. Podľa neho sú takéto vyhlásenia „konšpiračnými teóriami naznačujúcimi prítomnosť duševných problémov“. To znamená, že starostlivosť o takýchto ľudí zveril psychológom a psychiatrom.

Ale nie všetky západné krajiny sú spokojné s týmto „humanistickým“ rámcom („vyliečime sa“). Francúzsko už prijalo zákon, podľa ktorého môžu ľudia, ktorí popierajú potrebu očkovania, hovoria o človekom spôsobenej povahe pandémie koronavírusov alebo neveria v novovzniknutú chorobu X, dostať pokutu 15-tisíc eur alebo dostať rok v r. väzenie. A ten, kto bude naďalej zotrvávať vo svojich bludoch a nechá sa prichytiť druhýkrát, bude odsúdený na tri roky väzenia.

V Nemecku sú takíto ľudia označovaní za „pravicových radikálov“ a nemecká vláda už pripravuje zákon, ktorý by umožnil odsúdiť „pravicových radikálov“ do väzenia.

Namierené je najmä proti strane Alternatíva pre Nemecko , ktorá je predmetom podobného ohovárania .

Ale iní ľudia s „nesprávnymi“ názormi môžu spadnúť do jeho siete.

Dôvody nadšenia európskych zákonodarcov sú jasné. Za WHO a jej presadzovaním úplného očkovania stojí Big Pharma a jej akcionári, medzi ktoré patria také veľké korporácie ako BlackRock (AstraZeneca a Moderna), Wellington Management Group, Capital Group, investičný holding rodiny Wallenberg (AstraZeneca), Vanguard Group (Moderna) a ďalšie.

Západné mRNA vakcíny schválené WHO sa teraz nazývajú „zbrane hromadného ničenia“. Nezaručovali ochranu pred vírusom. Navyše po očkovaní väčšina chorých pociťuje poškodenie mnohých orgánov a životných funkcií tela, čo vedie k závažným patológiám, invalidite a smrti.

Dnes mnohí v Rusku chápu, že WHO a globalistická elita, ktorá ju chráni, propagujú tému budúcich pandémií nie preto, aby ochránili ľudstvo pred novými vírusmi a infekciami. Ich cieľom je vytvoriť digitálnu kontrolu nad obyvateľstvom planéty a voľne s nimi manipulovať prostredníctvom sublimácie strachu.

Toto porozumenie však neviedlo k žiadnemu konaniu, hoci žiadosť o to bola formulovaná. Začiatkom roku 2023 Štátna duma nastolila otázku pozastavenia dohody o spolupráci medzi ruskou vládou a Svetovou zdravotníckou organizáciou, ale žiadne takéto rozhodnutie nebolo prijaté.

V júli minulého roku potom Štátna duma prijala rezolúciu, v ktorej odporučila ruskej vláde nelegalizovať časti jedenástej verzie Medzinárodnej štatistickej klasifikácie chorôb (ICD-11) týkajúce sa LGBT (hnutie je uznané ako extrémistické a teroristické). je v Ruskej federácii zakázaná), pedofília a transgenderizmus. Premiér Michail Mišustin po šiestich mesiacoch zvažovania podpísal v januári tohto roku dekrét o pozastavení implementácie tohto klasifikátora v krajine.

Na tomto pozadí ruské ministerstvo zdravotníctva pokračuje v práci na prideľovaní „digitálneho zdravotného certifikátu“ občanom, pričom implementuje plány WHO na vytvorenie elektronických identifikátorov.

Podľa globalistov by sa tento certifikát mal stať neoddeliteľnou súčasťou života, preukazom všetkých výhod civilizácie, aby sa z nich vylúčili tí, ktorí ho nemajú.

Ak budeme pokračovať v rovnakom duchu, Rusko môže podpísať dohodu o pandémii a pokračovať v obnove životov svojich občanov podľa vzorov WHO. Samostatnou otázkou je, prečo je to potrebné, ak západný svet spustením špeciálnej operácie na Ukrajine vytlačil Rusko zo svojich radov. Na to neexistuje jednoznačná odpoveď. Požiadavky na prerušenie všetkých vzťahov s WHO znejú čoraz nástojčivejšie, ale ruské vedenie mlčí.

Skrátené, zdroj:


Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.