Rusofil 02.07.2022 23:55 Zobraziť v diskusii

Re: Hladomor - nástroj depopulace a přidružené ideologie

@Ferry povedal/-a:

.

Ja chápem stravovanie tak, že môže prebiehať ako už bolo spomínané na princípe fermentácie alebo na princípe hniloby. Všetky mäsožravce v prírode majú krátky tráviaci trakt. Takže mäso ktoré zjedia je z nich dosť rýchlo vonku. Síce aj tak im to spraví šok - viď levy vyvalené po "výdatnom obede". Sú otrávené. Spotrebúvajú viac energie na trávenie mäsa ako im samotné mäso dodáva. U človeka sa mäso z tela tak skoro preč nedostane a začína proces hnilobný.

Dokázal jsem ti, v článku uvedeném výše, že v procesu trávení maso nehnije. Takže hnilobní proces nezačíná. Maso se velice rychle tráví v tenkém střevě, takže v hrubém střevě už nemá co hnít. Prosím tě, nedokazuj mi mýty, které o stravování rozšižuje GP prostřednictvím Vikipedie.

V prípade pojedania ovocia, strukovín a zeleniny ako to ľudom ukázal Stvoriteľ, sa do dlhého tráviaceho traktu človeka dostane ovocie ..... a to má tendenciu nie hniť ale fermentovať. Takže dlhý tráviaci trakt je schopný plne spracovať takéto jedlo, bez vedľajších problémov. Ba čo viac. Pri procese fermentácie, si človek dokáže v zažívacom trakte vytvoriť aj látky, ktoré potravou nepríma. Ide o funkciu kvasiniek, ktoré sa pri procese fermentácie dávajú do pohybu.

Rostlinná strava se začíná rozkládat až v hrubém střevě. O nedostatcích rostlinné stravy jsem psal výše. Neplodnost mužů, je přímo úměrná s růstem množství vegetariánů. Chybí jim cholesterol.

Skopírované z wikipedie
Kvasinky sú pomerne málo využívané pre potravinárske účely ako zdroj bielkovín a iných biologicky cenných látok. Majú bohatý obsah dobre stráviteľných bielkovín (okolo 40%), cukrov a hlavne komplexu vitamínu B, čo platí zvlášť pre pivovarské kvasinky. Pozrime sa, takže človek môže prímať bielkoviny nie len vo forme mäsa ale aj vo forme kvasiniek, ktoré si bude sám pestovať v dlhom tráviacom trakte! (A to nie len bielkoviny ale aj kadejaké ďalšie vitamíny!)

Ano. zakážou nám maso a místo něho budeme pojídat něco, co je jenom hmotou. Dobrou chuť.

Pri hnilobnom procese sa používajú pri transformačnom procese huby iného typu (nie kvasinky), tie nefermentujú ale rozkladajú a hnilobné huby obsahujú tony toxínov.

Při trávení masa nevzniká hnilobní proces. Je to mýtus, který rozšiřují vegetariáni.

Si to môžeme predstavit takto
Keď zjem 2 jablká + zeleninový šalát + fazuľový prívarok, tak to všetko začne fermnetovať, pretože v tráviacej sústave je teplo, kvasinky z jabĺk + ďalšie veci čo sme do seba nahádzali.

Ano samozřejmě, protože si vybral potraviny z jedné skupiny, všechno jsou to sacharidy. Jablka - fruktoza (jednoduchý cukr) fazole složené cukry, salát vláknina- složený cukr. Vše bude zpracováno ve hrubém střevě.

Keď zjem hranolky, s kečupom a mäsom, tak to všetko začne hniť, pretože ani jedna tá igrediencia prirodzene nefermentuje (nekvasí), do všetkého sa chytí pleseň. A pestovať v sebe pleseň to nie je nič zdravé. Som pestoval dlhú dobu a výsledok je len oslabená imunita, nekonečné choroby, pokazené zuby, zahlieňovanie + biely jayzk!

Tady si ale postupoval v příkladu jinak. Prostě si to pomíchal jak pejsek s kočičkou. Vzal jsi hranolky (sacharidy), kečup (sacharidy), maso bílkoviny a tuk. Maso se nesmí míchat se sacharidy, proto se po jídle cítíš těžký. Abychom dodrželi tvůj příklad tak bys měl jíst jen maso se salátem a budeš se cítit, jak rybička a jako bonus, nebudeš prdět.
Pokud si se stravoval tak, jak si popsal, se nedivím, žes dopadl jak popisuješ. Maso nemá kvasit. Maso se s pomocí žaludečních šťáv a fermentů štěpína aminokyseliny. Prosím tě, podívej se na video, které jsem tady umístil a přemýšlej. Nacházíš se v mýtech, které mají za úkol pojídaní masa zakázat.

Áno počul som aj o spôsobe prípravy mäsa kvasením, tjs niekto múdry chápal, ako ľudskeé telo spracúvava jedlo a tak predpripravil mäso do formy vhodnej pre ľudské telo. Ale to je také okrajové v našej spoločnosti. Napríklad rôzne zvaináče, tresky a podobne fungujú na takomto princípe ... preto sú "kvaššne".

Ješte jednou, maso se netráví kvašením, ale štěpením na amynokyseliny.

Tiež dodám "An apple a day keeps doctor away" jedno jablko denne bude stále od vás držať doktorov naďaleko. Prečo? Pretože už jedno jablko denne začne štartovať v tráviacom trakte proces fermentačný. A teraz si zoberte do úvahy - 100 g jablka + pol litra vody .... tak to je poriadna fermentačná zmes ...

S prominutím, z toho bych se sesral.

a ak do nej nahádžete aj trochu mäsa, tak to mäso nebude hniť, pretože hnilobné huby budú v menšine. V takom prípade aj mäso začne v táviacom trakte fermentovať.

Ještě jednou, maso se nemá jíst se sacharidy. Podívej se na už konečně na to video! Nechápeš základní fyziologii trávení! Maso nehnije, tráví se v tenkém střevě.

(Samozrejme to platí pre malú davku mäsa dajme tomu 100 g v surovom stave). K tomu isto pridáte aj nejakú zeleninu + zemiak, a už sa môže započať fermentačný proces. Ak však ovocie vynecháte, tak trávenie nemá čím začať fermentovanie a po čase sa započne hnilobný proces. Potom človek smrdí, pot mu smrdí neskutočne, a keď ide na wc tak to je biohazard .... hniloba smrdí veru že poriadne.
Skúste niekedy po raňajkách zjesť jedno jablko ... tak vám "vytrávi" do obeda, že na obed aj "koňa zjete". Prečo ? No lebo fermentačná zmes je pripravená na prácu.
Môžem sa mýliť, ale aspoň mne to takto dáva zmysel. Väčšinu som odsledoval na sebe a ľudoch okolo.

Jsem rád, že jsem to zvládl dočíst do konce. Jsi v zajetí vědeckých bludů, které jsou psány na objednávku GP. Ovoce nemůžu jíst vůbec, buďto žlučníkový záchvat, nebo nafouklé břicho jak balon a prdění jak u Bidena.

Ještě jednou citát z článku, který vysvětluje fyziologii trávení:
Maso je tvořeno převážně bílkovinami a případně tukem. Bílkoviny se začínají trávit v žaludku a jejich trávení pokračuje dále v tenkém střevě po smísení se s trávicí šťávami ze slinivky břišní. Zastánci rostlinné stravy nejčastěji tvrdí, že je maso těžce stravitelné, tráví se pomalu a maso tak začíná ve střevech podléhat rozkladu. Maso jako takové ale do tlustého střeva, kde se setkává s bakteriemi a začíná potenciální hnít – mikrobiálně se rozkládat – vůbec nedorazí, protože je už rozloženo na jednotlivé aminokyseliny ve střevě tenkém. Pravda je taková, že bílkoviny masa jsou vysoce stravitelné. Paradoxně, to, co se mikrobiálně rozkládá, není maso, ale rostlinná strava – konkrétně rostlinná vláknina.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.