Lin 21.04.2024 23:30 Zobraziť v diskusii

Re: Konflikt Rusko - USA - NATO - Ukrajina

Začíná se nám to nějak šmodrchat... 🙂 Válka sice dál pokračuje, ale zprávy z fronty jsou z obou stran čím dál rozdílnější. Ohledně munice, kterou za naše peníze "nakoupil" rozvědčík a neustále se tím chlubí, ukři tvrdí, že uvízla někde v paralelním prostoru. Papírově ji mají - ve skutečnosti nikoliv. Zelé už vysílá velmi rozporuplné signály - každý den jiné a velmi si odporující. Nejspíš místo munice dorazil bílý prášek.

Když otevřu některá česká média, informují o fialové misi za louži tak, jakoby fijalín právě zachránil svět, neboť "přesvědčil" politiky USA, že mají poslat další peníze pro UA. Takže - celé to začíná vypadat dost vykonstruovaně - a kdyby tam neumírali lidé, člověk by se i zasmál.

Jediné, co zatím vypadá věrohodně a vážně, jsou operující rozvědky všeho druhu. O tom sice média neinformují, ale vrabci na střeše o tom cvrlikají i na dědinách. Možná i díky fijalínovi, který se na sítích chtěl pochlubit fotkou z americké rozvědky. Hoch má skutečně talent na takové "příhody" - až by si člověk pomyslel, že to snad dělá schválně.

Takže nyní víme, že s rozvědkami se čile spolupracuje a já z toho vyvodila, jestli snad neoprášili scénář Břežinského. Ohledně sovětské války v Afghánistánu. To taky byla válka mimo pravidla, kde teroristické útoky střídaly záškodnické akce. Třeba si myslí, že tímto způsobem se jim opět podaří Rusy vyčerpat. No jo, no... jenže Putin není Brežněv.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.