Peter MMXX 22.04.2024 15:39 Zobraziť v diskusii

Re: Zprávy z Německa

Okresy už nechcú prijímať utečencov z Ukrajiny

„Integrácia všetkých ľudí už nie je možná“: Okresy žiadajú od federálnej vlády a EÚ ďalšie opatrenia na boj proti vysokej úrovni migrácie. Patria medzi ne: Už žiadni utečenci z Ukrajiny, dôsledné hraničné kontroly a diskusia o „limite výkonu“.

Vzhľadom na pretrvávajúcu vysokú migráciu nemecké okresy opäť varujú pred nadmernými požiadavkami. „Niekoľko okresov a obcí je zavalených regulárnou a nelegálnou migráciou. Integrácia všetkých ľudí už nie je možná. Problémy sú čoraz väčšie,“ povedal pre „ Neue Osnabrücker Zeitung “ (NOZ) predseda Nemeckej okresnej asociácie (DLT) Reinhard Sager ….

Namiesto toho navrhol „ubytovanie odolné voči poveternostným vplyvom na bezpečnom západe Ukrajiny“, ako si to kedysi predstavovala ministerka vnútra Nancy Faeserová (SPD). „Možno by Poľsko bolo ochotné prijať aj viac ukrajinských utečencov, ak by existovala podpora zo strany EÚ,“ povedal Sager….

https://www.welt.de/politik/deutschland/article251124262/Am-Limit-Landkreise-wollen-keine-Ukraine-Fluechtlinge-mehr-aufnehmen.html

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.