Peter MMXX 23.04.2024 07:03 Zobraziť v diskusii

Re: Správy z Afriky

ĎALŠIA VEĽKÁ BIDENOVA KATASTROFA: Nigerská vojenská junta podporovaná Ruskom súhlasí s prepustením 1 000 amerických vojakov po tom, čo Biden sľúbil, že opustí 100 miliónovú americkú leteckú základňu v krajine

Autor Jim Hoft , 21. apríla 2024 1

Na ďalšej zahraničnopolitickej katastrofe Joea Bidena sa pracuje. Joe Biden už v septembri 2021 odovzdal leteckú základňu Bagram v Afganistane teroristom z Talibanu.

Biden v júli po takmer 20 rokoch opustil afganské letisko Bagram Airfield tým, že vypol elektrinu a v noci sa vyšmykol bez upovedomenia afganského veliteľa základne, ktorý odhalil tajný odchod Američanov viac ako dve hodiny po ich odchode.

Taliban 15. augusta rýchlo prevzal kontrolu nad leteckou základňou Bagram, ktorá je len 50 míľ severne od Kábulu, a prepustil tisíce teroristov zadržiavaných v jej väzení. Američania a Afganci nechali Taliban vojenskú výstroj, uniformy, prídel a dokonca aj športové nápoje.

Samovražedného atentátnika ISIS, ktorý zavraždil 13 amerických vojakov a žien a 169 Afgancov, prepustil Taliban z väzenia na základni Bagram v júli. Samovražedný atentátnik ISIS Abdul Rehman bol uväznený vo väznici Bagram posledné štyri roky, kým ho teroristi z Talibanu neoslobodili. Abdul Rehman potom zavraždil 13 Američanov a 173 Afgancov pri samovražednom bombovom útoku pred letiskom v Kábule.

Minulý týždeň sme sa dozvedeli o najnovšej zahraničnopolitickej katastrofe Joea Bidena. Situácia v Nigeri by mohla prekonať stiahnutie z Afganistanu – ak je to vôbec ešte možné.

Poslanec Matt Gaetz (R-FL) úplne zahanbil ministra armády USA a odhalil poslednú zahraničnopolitickú katastrofu Joea Bidena počas výsluchu na vypočutí Výboru pre ozbrojené služby Snemovne reprezentantov USA. Gaetz odhalil najnovšie bidenovské zlyhanie zahraničnej politiky – tentoraz v africkom Nigeri.

Americkí vojaci sú uväznení v krajine údajne bez vody a liekov. Armáda to pravdepodobne skrývala, aby sa ochránila pred rozpakmi. Nasadení Američania sú v limbu a neschopní vykonávať svoju prácu a Bidenovo Ministerstvo zahraničných vecí je opäť úplne vymanévrované.

Tajomníčka Wormuth a generál Randy George vypovedali 16. apríla pred výborom Snemovne reprezentantov pre ozbrojené sily, House Armed Services Committee. Matt Gaetz zverejnil správu na svojej webovej stránke Kongresu TU .

Tajomníčka americkej armády Christine Wormuth, potenciálna zamestnankyňa DEI, bola ohromená a onemela, keď ju Matt Gaetz konfrontoval s uväznenými americkými vojakmi v Nigeri, krajine v obrovskom zmätku.

Teraz sa zdá, že USA dostali obchodnú ponuku od vojenskej junty v Nigeri. Ruskom podporovaná vojenská junta v Nigeri prepustí 1000 amerických vojakov uväznených na základni výmenou za kľúče od americkej leteckej základne v krajine v hodnote 100 miliónov dolárov.

Ako je možné, že Bidenov režim môže byť taký neschopný?

https://www.thegatewaypundit.com/2024/04/another-major-biden-disaster-nigers-russian-backed-military/

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.