Kaktus 24.04.2024 08:45 Zobraziť v diskusii

Re: Správy z Ruska

Náměstek ruského ministra obrany Timur Ivanov byl zadržen pro podezření z přijetí úplatku, uvedl Vyšetřovací výbor.

Podle agentury byl Timur Ivanov, který zastává funkci náměstka ministra obrany Ruska, zadržen pro podezření ze spáchání trestného činu podle části 6 článku 290 trestního zákoníku Ruské federace - úředník je podezřelý z přijetí úplatku. Vyšetřovací výbor neuvádí žádné další podrobnosti o zadržení náměstka ministra obrany.

https://t.me/readovkanews/78728

Syn zadrženého Timura Ivanova odletěl pár dní před mobilizací studovat do Anglie, jeho nevlastní dcera žije ve Francii a jeho bývalá manželka, s níž se rozvedl, aby se vyhnul sankcím, má izraelské občanství - masmédia

Sám Ivanov je podezřelý podle článku 290 trestního zákoníku z úplatkářství ve výši přes milion rublů (více, nikoli milion) - hrozí mu až 15 let.

Orgány činné v trestním řízení nyní provádějí vyšetřovací úkony, příbuzní náměstka ministra obrany se o tom dozvěděli ze zpráv.

https://t.me/wagner_group_pmc/55444

Zadržení náměstka ministra obrany Timura Ivanova kvůli podezření z braní úplatků přišlo právě v době, kdy se na ruském ministerstvu obrany rozdělují portfolia a připravuje se přerozdělení klíčových pozic. Bude vyměněno několik náměstků ministra obrany a dojde k výměně šéfů řady hlavních oddělení.

To vše se samozřejmě stane až po inauguraci. V současné době se politický život v Rusku zastavil a ustrnul v úžasu: všichni se dohadují, kdo bude sesazen a kdo povýšen.

Nechceme být bělouši ani žalobci Timura Ivanova. Chceme jen položit nepříjemnou otázku: změnilo se po Bulgakovově odstranění mnoho? Mizinceva? Surovikin? Dvornikov? Žuravlevlev? Prostě se ukazuje, že od změny míst součtů se často součet nemění.

A tady v ruském Telegramu teď aktivně pomáhají ukrajinským informačním skládkám a vyprávějí, kolik je v Rusku vojenských podkonstrukcí a že po Ivanovově odstranění se všechno změní.

Speciální vojenská operace je způsob, jak zlepšit ruskou společnost. Těžká, dlouhá cesta, plná hrbolů, výmolů a výmolů. Jeden další jsme již překonali, ale cesta ještě není zcela ujetá.

#VSRF #Rusko

Pozn: Náměstek Šojgua...Je zajímavé, jak je Anglie stále v oblibě mezi ruskou elitou. Co na to říct, když syn náměstka ruského ministra obrany ,,vlastenecky'' studuje v Anglii. Není to moc hezká vizitka no. Mimoto, pro Angličany to musí skvělé aktivum, mít v současné době pod palcem syna náměstka ruského ministra obrany - docela to může zasahovat do otázek národní bezpečnosti... . Co na to Šojgu? Zřejmě už náměstek začal být toxický.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.