Ferry 03.07.2022 09:09 Zobraziť v diskusii

Re: Hladomor - nástroj depopulace a přidružené ideologie

@Kancelar poprosím o presunutie príspevkov aj tohto do inej témy.
@Rusofil

Jsi v zajetí vědeckých bludů, které jsou psány na objednávku GP.

Nepáči sa mi, že hneď si ma oznáčil za bludára. Ja som tebe nepísal, veríš bludom, lebo nezdieľaš môj názor. Ale odpúšťam ti, lebo si hneď aj vysvetlil prečo "Ovoce nemůžu jíst vůbec, buďto žlučníkový záchvat". Aj keď by som očakával, že sa nad to dokážeš preniesť.
Keď si ešte raz prečítaš môj príspevok, tak pochopíš, že opisuje procesy trávenia rôznej stravy. Ďalej tiež opisujem vplyv trávenia rôznej stravy na organizmus. Tvoj argument voči celému môjmu príspevku je, že "mäso sa netrávi hnilobným procesom". Mi to príde dosť slabý argument voči komplexnému vysvetleniu aj s príkladami, ktoré som napísal.
Ale tak nemusíme mať rovnaký názor. Každý nech si konzumuje čo chce, každý má slobodu výberu. Zabudol som včera k tomu príspevku tiež dopísať, že aj chlieb, ktorý dneska konzumujeme nám nie veľmi dobre trávi, pretože na jeho výrobu používajú droždie. V minulosti používali kvások. Keď si pozrieš štandardný chlieb po týždni stvrdne a začne plesnivieť. Ale kváskový je ešte aj po týždni vhodný na konzumáciu. Lebo kvások podporuje trávenie fermentovaním. Ty povieš, že je to znova blud, ale ako také dačo vysvetľuje tvoj pohľad na trávenie a jedlo.
Poprosím vysvetli nám tieto informácie z tvojho uhla pohľadu.
Prečo Stvoriťeľ dal človeku ako potravu ovocie stromov + plody.
Prečo majú bylinožravce dlhý tráviaci trakt a mäsožravce krátky. (Človek má stredný)
Prečo sa nesmú jesť kone, psy, levy.
Prečo existuje "blud" "Jedno jablko denne odoženie od teba lekára".
Prečo je rozdiel medzi kváskovým a drožďovým chlebom.
Prečo existuje niečo také ako zavináč a načo to je dobré.
Prečo pri konzumácii mäsa vzniká zápcha. (pri konzumácii ovocia a plodov také dačo neexistuje).
Prečo veľa chorôb mizne pri obmedzení konzumácie mäsa.
Prečo židia majú v domácnosti vyčlenené riady na spracovanie mäsa, ktoré nepoužívajú pri spracovaní inej potravy. Tjs majú denko a nôž, ktorým krájajú len mäso. Nikdy ním nebudú krájať chlieb alebo iné potraviny. (Žeby oni vedeli o informačnej stope v mäse)?
Tiež nám vysvetli vplyv hormónov stresu, ktoré ostávajú v mäse po tom čo je zviera zabité. (Áno varením ako aj pečením sa neničia, keďže americká mládež vychovaná na hamburgeroch je oveľa vyššia než ich rodičia, rastové hormóny sa cez mäso prenášajú zo zvieraťa na človeka.)
Prečo môj kamarát konzumujúci zeleninu, ovocie a striedmo mäso vyzerá akoby mal o15 rokov menej ako číro "mäsožravý" kolegovia rovnako starý?
Prečo môžeš zjesť (no síce ty nie, lebo záchvat) jablko, ktoré je trochu zahnité v mieste úderu. Avšak nesmieš zjesť trochu zahnité mäso!

Nakoniec mám pre teba pokus. Jedz 3 dni dajme tomu knedlík s mäsom, s poriadnou dávkou mäsa. Potom sleduj tu vôňu na wc pri veľkej potrebe. Je to luxusná vôňa. Skoro biohazard.
Potom jedz 3 dni mäso ale so surovou zeleninou. A vôňa pri veľkej potrebe sa zníži najmenej o polovičku. Prečo?

Dodám, že konzumujem mäso, nie som zástanca tofu a iných hovadín. Nie som zástanca vegetariánov a podobných hlúpostí. Len chcem povedať, že mäso treba konzumovať veľmi striedmo.
Moji starý rodičia jedli mäso raz do týždňa a žili.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.