Kaktus 26.04.2024 08:25 Zobraziť v diskusii

Re: Správy z Maďarska

Sympatičtější by to bylo, kdyby Čína nesla lidskou koncepci a nevnímala člověka jen jako baterku.

Hodí se připomenout, že Orbán je pod patronátem Vatikánu jež združuje staré zemské elity a že i Vatikán se poslední dobou kloní k pohledu na SVO stejnému jako má např. Slovensko nebo Orbán. A zde se ukazuje proč - ve své budoucí zájmové oblasti (ekonomické zóně, což bude +- V4) bude potřeba nějak rozproudit ekonomiku. Inu dobré vztahy s Ruskem by mohly zajistit cenově přijatelné energie a Čína by mohla zajistit ,,montovny''. Možná že zde Čína vidí možnost vysokotechnologické produkce.

Zde by ale vznikal jeden důležitý detail, jež by bylo třeba vyřešit - Z RF musí být zajištěná bezpečná cesta pro tranzit energií minimálně na Slovensko - což vytyčuje příslušný kus ukrajiny, případně jiných zemí, které v současnosti mají nepřátelský vztah k RF (např. Rumunsko, Polsko)

Pozn: A fialova pětikolka se snaží seč může pohřbít co nejvíce vztahy s Čínou a Slovenskem. Řekl bych, že vzhledem k ,,náhodě'' s odvezením ostatkového kříže na výstavu do Německa vidí naší územní příslušnost spíše tam tím směrem. A nejen pětikolka, když uvážíme, jak moc církevníci vykřikovali, že to je především církevní předmět a majetek..

Ještě mě tak napadá, že není zcela jisté, že Německo zůstane tak jak je, a že odtrhnuvší se východní části, by se hodilo, kdyby měla odkud brát energie...ale to je docela černá představa.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.