Milo 01.05.2024 08:14 Zobraziť v diskusii

Re: Konflikt Rusko - USA - NATO - Ukrajina

...vojna na Ukrajine je najväčšou vojenskou, geopolitickou a ekonomickou porážkou Západu za posledných 80 rokov.

...Západ v tejto vojne zradil všetky svoje morálne hodnoty...

Porážka Západu? Čo to je, ten "Západ"? Porazení sú zatiaľ len normálni obyvatelia Ukrajiny, obyvatelia Ruska, obyvatelia Európy. Tí, ktorí túto vojnu spôsobili a ju naďalej vedú, porazení neboli: Bankári, zbrojári, oligarchovia západu i východu. A títo nikdy žiadne morálne hodnoty nemali.

Desaťtisíce mŕtvych mladých ľudí, utrpenie, zdevastované ľudské vzťahy, ľudské práva na západe i na východe. Čo ak cieľom "Špeciálnej vojenskej operácie" bolo práve toto? Umožnila vládcom západu i východu - po ukončení prvej fázy vojny biologickej - "pandemickej" - pokračovať v preformátovaní spoločností pod zámienkou boja proti smrteľnému nepriateľovi (na Západe ho nazývajú Putin, na Východe: Západ, EU, USA). Zisky vybraných spoločností sa zvýšili(tam aj tam), digitálna kontrola obyvateľov postupuje(tam aj tam)...

Táto vojna neskončí, kým sa podobné bludy ako v článku hore budú ukladať do hláv zo "oboch" strán finančno-mocenských mafií. Nie nejaký pomyselný "Západ" je našim nepriateľom, ale sú to tieto mafie, ktoré majú svoje "zastupiteľstvá" všade a nesídlia nikde. Všetci (tam aj tam) sme ich kolónie, o ktorých prerozdelenie z času na čas medzi sebou bojujú. Správcovia kolónií (tzv. vlády) majú výmenou za podiel na zisku za úlohu udržiavať obyvateľstvo v stave ovládateľnosti a ovládnutia.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.