Lin 03.05.2024 14:12 Zobraziť v diskusii

Re: Osviežovač pamäti


Peter MMXX povedal/-a: Dnes je to presne desať rokov od odeskej masakry:

Nikdy se nedá zapomenout na takový masakr - a o to horší je dnešní tav, kdy "naše" zrádcovská squadra stojí na straně vrahů-

Jen připomenu, že tehdy se kyjevská chunta už naplno opírala o západní rozvědky a natovské poradce. Ty násilnosti neprováděli banderovci sami, ale měli odpovídající západní "instruktory". Do budovy oděských odborů byli lidé téměř nahnáni a násilí chuligánského davu bylo provokované "jako obvykle" = střelci jak na střeše odborů, tak v davu. Také "koordinátoři" s barevně sladěnými znaky. Prostě organizovaný teror. Na mrtvých bylo jasně vidět, že byli násilně sprovození ze světa a neuhořeli sami. Měli ohořelou hlavu a ramena - a spodek těla netknutý. Takže je jasné, že na ně něco vylili a zapálili. Znásilněné a pak upálené ženy. Zaškrcení, s rozbitými hlavami - a pak podpálení. Prostě zvěrstvo banderovců hodné - viz řádění v Bělorusku, Polsku, UA.

Připomenu také, že pak násilně vyháněli lidi, kteří přišli uctít památku zavražděných. Po několik let ve výroční den stála u budovy jak policie, tak vojsko. Ozbrojení. Podobný teror tehdy probíhal po celém jihu UA - všude tam, kde se lidé odmítli podrobit násilnické kyjevské chuntě. Mám tu jedno video - z Kramatorsku (opr.) květnových dnů, před deseti lety:

Pro mě nepředstavitelné, co ti lidé museli za deset let prožít... A jak je vůbec možné, že civilizovaný svět něco takového dopouští - a nejen na UA. S takovouto "západní civilizací" táhněte do háje...

Možná se hodí k tomu všemu i šílená Ukrajinka, která je tu "v azylu". Přesně odpovídá profilu těch z UA, kteří se tu schovávají (cca asi od 7.minuty). Hlava naprosto vymytá a dutá. Jenže děsivé je, že mnozí naši studenti už uvažují úplně stejně.


Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.