Milo 08.05.2024 10:40 Zobraziť v diskusii

Re: Správy zo Slovenska

Teroristické útoky veľakrát boli vykonané tajnými službami. Zaujímalo by ma, čo sa to deje teraz na školách. Len tak si tu nejaké osôbky rozhodia bomby a posielajú správy po celom Slovensku. Vytvoriť zoznam škôl dá zabrať a oznámenia prišli na skoro všetky školy.

Deti vystrašené, plač, pýtajú sa kto a prečo dáva bomby po školách. Učitelia a riaditelia hovoria o bombách, deťom, ktoré to nikdy nepočuli a to vedie k obrovskej úzkosti a panike detí, ktoré sú bez rodičov... A ešte to vyhlasujú v rozhlasoch, aby bol efekt na deti negatívnejši.

Už toto samotné výrazne poškodí deti a naruší ich zdravý psychický vývin. Strach je najlepší nástroj kontroly populácie a psychopati vedia, že najlepšie je strašiť už deti. Práve vtedy sa vytvára základ psychickej stability do dospelosti.

Uvidíme, čo sa deje v pozadí a k čomu to povedie. A som zvedavy, kto za tým skutočne je. A či to nepovedie k väčšej digitalizácii školstva, montáž kamier a sledovanie deti a dátam, ku ktorým bude mať prístup západ, náš spojenec USA so svojou CIA a izraelský Mosad.

Načo máme SIS? Čo na to Kotlár, aj ten je v SIS.

Sú jasné dôkazy, že mnohých islamských teroristov financovali západné tajné služby. S jediným cieľom strašiť a potom sledovať. To sú vždy dôsledky takýchto útokov. Nikdy nerozložia teroristov, nejako ich tajné služby napriek miliardám nevedia nájsť ani predvídať. Veľká záhada to je.

--

Pokračovanie;

Pred mesiacom približne chodili po školách policajti a riaditelia vypĺňali dotazníky, kde boli otázky o zabezpečeni. Aké zabezpečenie je v škole, aké kamery sú v školácha kde, ako sa dá dostať do školy.. Informácie, ktoré sú výhodné nielen pre bezpečnostné zložky, ale aj teroristov a teroristické útoky.

Takéto niečo policajti nikdy nezisťovali na školách. Otázne teraz je, ako to súvisi so súčasnými vyhražnými útokmi.

Ak si myslíte, že psychopatom v politike záleži na vašich deťoch, stačí zaspomínať na COVID. Nemali problém vaše deti podrobiť experimentom, terorizovať, šikanovať a mať na ústach nelogicky niekoľko hodín respirátor alebo rôzne častokrát bizarné prekrytia úsť, ktoré sa počas obedu dali dolu a potom znova na ústa, logika 21. storočia a vrchol "inteligencie".

Nemali problém pichať do vašich deti experimentálne vakcíny, ktorých vedľajšie účinky sa ukazujú teraz, od rôzných neurologických, kardiálnych až po podstatne vyšši výskyt rakoviny u očkovaných.

Pracujeme, mnohi ťaháme množstvo nadčasov. Pracujeme na príživnikov v politike, ktorí sľubujú pekne pred voľbami, ale ako som povedal, agendy sa idú naplno. A napriek tomu vás je stále toľko slepých a pritom máte oči a nevidíte, uši a nepočujete. Lebo pred voľbami ste im uverili a ich negatíva psychologicky popierate a zastávate sa ich.

Spozornite, ak máte nejaké informácie, napíšte na radoslav.cicala@gmail.com. Ak sa podieľate na škodeni občanom a deťom, želám vám to najhoršie, čo sa vám môže stať. Každému podliakovi, ktorý bezcharakterne obetuje ľudské životy pre svoju chamtivosť a nenažratosť.

Situáciu pozorne sledujme. Zavádza sa digitálizácia cez pofidernú firmu Aricoma a na školách sa používa Gatesov systém MS Teams. Gates si nahral biznis nielen cez vakcíny, ale Microsoft a spriaznené firmy dlhodobo majú mnnožstvo podvodných zmlúv so štátmi. Čo cez ne robia, môžme len tušiť...od zbierania dať, sledovania, odpočúvania... a nevedno u koho to končí.

Spozorníme aj, čo sa bude diať. Možno začnú zavádzať kamery a bezpečnostné systémy na školách, možno jedna firma prepojená na tajné služby... a možno práve vďaka tejto firme, keď sa niečo stane sa zahádne v potrebný okamih stratí záznam...

Prevzaté z https://t.me/za_slobodu/767

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.